Популярний артист Том Нойвірт прославився своїм образом Кончіти Вурст, в основному слава прийшла після перемоги на пісенному конкурсі Євробачення у 2014 році. Драг-квін активний користувач Instagram, де підігріває інтерес публіки до своєї персони. Том публікує яскраві фото і відео, і цей раз не став винятком – він показав результати пікантної фотосесії.

Як видно, перед камерою Кончіта з'явилася, сидячи у високій траві в напівтемряві, при цьому вона повністю гола, точніше голий. І якщо пейзаж навколо практично чорно-білий, то голе тіло Тома підсвічено червоними променями. Шанувальники вельми неоднозначно реагують на такі провокаційні фотосесії Кончіти, одні захоплюються її сміливістю, а інші засуджують такі експерименти.

Нагадаємо, Кончіта Вурст спокушає шанувальників прозорим вбранням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кончіта Вурст затьмарила Баскова і Хілтон разом узятих.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Кончіта Вурст раптово облисіла.