Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася улюбленою серією фото, продемонструвавши покалічені ноги і лопнуті мозолі на пальцях. Так, артистка поскаржилася, що отримала "травми" після репетиції, закинувши ноги на передньому сидінні авто.

"Порепетировала...🤷‍♀️", - лаконічно підписала Волочкова. Також балерина нарешті відкрила коментарі, явно занудьгувавши за критикою фоловерів: "Такі страшні ноги, жах.", "Яка невихованість, а потім всьому світу доводити яка Ви хороша 💃", "Навіщо виставляти таку потворність !!", "Копита 😃", "Навіщо викладати цю потворність? Анітрохи не шкода ці ласти🤮", "Зовсім вже ошаленіла свої ноги в обличчя прям пхати😂".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання для цього артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.