Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила досить відвертий кадр в чорному бікіні, позуючи на відпочинку в Туреччині. Так, артистка похвалилася ідеальним тілом, зізнавшись, як їй вдалося скинути п'ять кілограмів.

"-5 ! Молочним і борошняних продуктам -ні! Тренуванням і любові -Так! Як вам?)", - поділилася емоціями Полякова. Фолловери залишилися в захваті: "Фігурка супер, як для мами двох дітей.👏 Скільки часу проводите в спортзалі?", "Хороша зараза 😂😍❤️", "Красуня 😍", "Оля батківна,ви чарівні)😁", "Жінка агонь!❤️🔥🔥🔥", "Яка краса! 😍 Все красивіше і красивіше! 🔥🔥🔥", "Шикарна 🔥😍".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.