Популярна київська модель, яка зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголятися на камеру, і не упускає нагоди це зробити, а ще вона захоплюється пластичними операціями. Альона вже зробила собі обличчя, груди та сідниці, і вона цього абсолютно не приховує, хоча її фоловери по-різному сприймають її красу.

В цей раз у своєму Instagram Омович показала фото і відео, на яких позує посеред вулиці у Києві. На знімку Альона відображена в сексуальній позі і відвертому вбранні. Дівчина прийшла на шопінг в облягаючому чорному боді та синіх "джинсових" ботфортах на величезних шпильках. Вона випнула величезний зад, на якому видно імплантати. На відео Альона намагається закрити багажник авто ногою, але у неї нічого не виходить. У підписі до фото модель написала: "Спритність кішки, грація картоплі. Так 1 чи 2? За кадром на зйомках залишається багато цікавого".

Нагадаємо нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.