Популярна українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська, яка нещодавно розлучилася з відомим пластичним хірургом Едгаром Камінським, обожнює привертати до себе увагу публіки, що успішно робить у своєму Instagram. Так, в цей раз Слава опублікувала декілька відео і фото, а в підписі до посту повідомила, що захворіла у розпал всеукраїнського туру.

Так, на фото співачка позує, лежачи в ліжку під крапельницею, видно, що Слава виснажена і відчуває себе не дуже добре. На відео можна побачити, як лікар проводить дивні маніпуляції з горлом артистки, які повинні вилікувати її зв'язки, щоб вона могла співати. У підписі до фото Камінська написала: "Ненавиджу хворіти, особливо на гастролях. 1:45, а я кашель не можу зібрати в купу. Сьогодні був чудовий концерт, але з останніх сил. Моє горло не заряджається. Пишіть ваші рецепти швидкого становлення на ноги! ПиСи: якби не крапельниця і заливки, не знаю, як би я на сцену виповзала".

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.