Популярна українська телеведуча, блогерша і молода мама Регіна Тодоренко часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Там красуня ділиться своїми кар'єрними успіхами та родинними новинами. А нещодавно Тодоренко з чоловіком Владом Топаловим зважилися показати публіці свого синочка, а адже приховували його обличчя майже рік.

А цей раз Регіна показала у соцмережі цікаве відео з Владом, який відзначає день народження. Геолокація до посту свідчить про те, що парочка відправилася святкувати в італійський "Палермо". Як видно, Тодоренко і Топалов вирішили покататись на туристичному автобусі, а вона все це знімає на камеру. А у підписі до фото телезірка привітала чоловіка з його днем. До привітань приєдналися і її шанувальники в коментарях до відео.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також портал "Знай.иа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.