Донька популярної української співачки Ольги Полякової 14-річна Маша швидко подорослішала і стала блогером в Instagram. Дівчинка зібрала на своїй сторінці вже понад 100 тисяч підписників, яких частенько радує новинами зі свого життя і творчості. Маша почала займатися у модельній індустрії і навіть схудла для цього, але фоловери по-різному ставляться до фотосесій юної моделі.

Однак нові фото дівчини нікого не залишила байдужим нікого. Маша з'явилася перед камерою у строкатій спідниці і теплому коричневому светрі. Здається, вона перефарбувала довге волосся, на фото воно більш темне і красиво завите і укладене, а на обличчі дівчини легкий природний макіяж. Маша весь час посміхається, міняючи пози перед об'єктивом. Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію юної моделі і засипають її компліментами в коментарях.

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.