Донька популярної і епатажної української співачки Олі Полякової Маша слідом за зоряної матір'ю активно викладає в соцмережах свої фото. У дівчинки-підлітка вже 100 тисяч фоловерів в Instagram, яких вона часто радує новими постами і подробицями свого особистого життя.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В цей раз Маша Полякова показала миле фото, на якому позує в досить незвичному образі. Дівчинка відображена біля куща з квітучими трояндами, при цьому не видно, у що вона одягнена, зате добре видно її обличчя з трохи підфарбованими чуттєвими губами. У підписі до фотографії Маша Полякова написала: "Який ваш улюблений колір? Мій червоний і жовтий". Треба сказати, що шанувальники вельми неоднозначно відреагували на такий пост дівчинки, деякі вважають, що Маша вже перевершила зіркову маму.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.