Донька популярної і епатажної української співачки Олі Полякової Маша слідом за зоряної матір'ю активно викладає в соцмережах свої фото. У дівчинки-підлітка вже 100 тисяч фоловерів в Instagram, яких вона часто радує новими постами і подробицями свого особистого життя.

В цей раз Маша Полякова показала чергове "доросле" фото, на якому позує не одна, а в компанії хлопчика. Це фото, як видно, було зроблено в дзеркало ліфта бойфрендом Маші, хоча вона теж, схоже, робила селфі на свій телефон. Треба сказати, що дівчинка позує в доволі відвертому вбранні – на ній вільні чорні шорти на білому шнурку і світла блузка, яка підкачана, оголюючи живіт.

На знімку видно, що хлопчик поклав руку на плече Маші, вони стоять дуже близько один до одного. На голові у Марії кокетливий чорний капелюшок, а її довге волосся розпущене, на обличчі в обох сонцезахисні окуляри. У підписі до фотографії Маша Полякова задала питання своїм шанувальникам: "Що для вас важливіше: дружба чи відносини?". Геолокація до фотографії свідчить про те, що вона була зроблена на єгипетському курорті Шарм-ель-Шейх.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Численні фоловери дівчинки почали активно обговорювати нову публікацію на її сторінці. Одні радіють, що у Маші з'явився хлопчик, інші ж вважають, що дівчинці рано публікувати такі фото. А деякі просто відповідають на питання дівчинки. "І те, і інше дуже важливе. Але я вважаю, що справжні стосунки починаються з хорошої дружби", "Так, а чому ти не відповідаєш на питання, яке сама задала?", "Краще дружба! Вона довговічніша і надійніша", "Ви круті", "Це що таке? Ну вітаю", "Дружба. А для тебе, Машенька?", "Це твій хлопець?", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.