Новоспечена дружина популярного мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко – модель, телеведуча і просто красуня. Дівчині всього 21 рік, але вона вже встигла завоювати титул "Міс Україна 2016", також Саша навчається на факультеті журналістики і працює на телеканалі ICTV. Кучеренко активний користувач Instagram, де радує публіку яскравими фото зі свого життя.

Цього разу на сторінці моделі з'явилося фото з роботи, на якому вона позує в стриманому образі в студії, де веде свою програму "Зірковий спорт". Як видно, на зйомки дівчина прийшла у вузькому небесно-блакитному платті з пікантним декольте, її волосся красиво укладене, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Саша написала: "Одного разу я відмовилася від допомоги стиліста на телеканалі, зрозумівши, що тільки сама собі можу підібрати одяг, в якому буду відчувати себе в кадрі комфортно, впевнено і жіночно. Мені здається, цей образ для нового випуску #зірковийспорт вийшов вдалим. А вам подобається?".

Нагадаємо, Дмитро Комаров ледь не став "банкрутом" в Одесі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився з Кучеренко.