Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка безперечно володіє відмінним почуттям гумору, обожнює привертати до себе увагу публіки на сторінці в Instagram. Здається, що шанувальники вже звикли до витівок телезірки, але вона завжди знайде чим їх здивувати. Так, в цей раз Нікітюк вивалила в мережу оголені груди, і не свою, а блондинок, які прийшли на її шоу.

На відео, яке знімає Леся, можна побачити кілька варіантів жіночого декольте. У ролику телеведуча каже: "Хлопці, це "Хто проти блондинок?". Щоб ніхто не сумнівався, що ми круті: у першому сезоні програми були ось такі рейтинги. У другому сезоні були ось такі рейтинги. А в третьому будуть ось такі!". Говорячи про рейтинги Нікітюк наводить камеру на декольте дівчат, які прийшли на її шоу.

Нагадаємо, Леся Нікітюк в коротенькій сукні підкорює рідне місто.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.