Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка разом з Олексієм Завгороднім (Позитив) співає в групі "Время и Стекло", обожнює привертати до себе увагу публіки епатажними витівками і зухвалими фотосесіями. Все це Надя публікує на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де у неї вже майже 5 мільйонів підписників. І цей раз не став винятком, красуня показала миле фото з Позитивом, яке було зроблено в порожньому концертному залі.

На новому знімку Дорофєєва стоїть біля сидячого Олексія, на ній біла толстовка оверсайз і чорні спортивні штани. Позитив ж одягнений у чорну толстовку і червоні штани, він з кепкою на голові. Здається, що артисти чимось засмучені, а фото було зроблено на репетиції. Як відомо, нещодавно "Время и Стекло" вирушили у всеукраїнський тур, а днями вони презентували новий трек, так що фанатам є що обговорити в коментарях.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.