Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість позувала для свіжої фотосесії, примірявши лише коротенький лляний топ білого кольору і прозорі штани. Так, артистка засвітила розкішні груди і тонку талію, а також заінтригувала новими концертами.

"У передчутті зустрічі з вами! #kazakhstan #almaty #nursultan#thebestshow", - лаконічно підписала Лорак. Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Мало на себе схожа...", "Тільки сьогодні дізнався що вам 41 рік, чесно здивувався, думав максимум 28!!!", "Неймовірна красуня! 😍😍Ангел! 😍 Ніжність", "Боже, ну яка ви красива!!!👌😇Немов Ангел!!!🧚‍♀️😍😍😍", "Богиня 🌺", "Чому обличчя знову пластмасове??? У неї прекрасна зовнішність, припиніть її псувати цією жахливою ретушшю, рукожопи нещасні! 😡".

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.