Днями розгорівся скандал навколо відвертої сцени російської актриси Христини Асмус у фільмі "Текст" режисера Клима Шипенко. Картинка виглядає дуже реалістично і в мережі вже назвали ролик порнографічного змісту.

Після виходу фільму глядачі буквально накрили хвилею критики чоловіка актриси коміка Гаріка Харламова. У мережі навіть з'явилися чутки про розлучення зоряної пари.

У мережі жорстко пройшлися по чоловікові Христини Асмус Гаріку Харламову. Його називають рогоносцем і вважають, що він занадто довіряє своїй дружині і не бачить, як вона фліртує з чоловіками. Сцену у фільмі фанати вважають надто відвертою і приводом для занепокоєння Гаріка.

Харламов вирішив відповісти недоброзичливцям на нападки і заявив, що це мистецтво і вона не зраджувала. Деякі знаменитості підтримали Гаріка.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Гарік, ви бачили сцену сексу? Як ви дозволили дружині знятися в подібному? Вашу дружину @&#% на всю країну, а ви спокійні? Це найбільш ласкаві питання. Є і жорсткіше, звичайно. Збираю колекцію для виставки потім. Так як фільм називається Текст, відповім текстом. Якщо з усього фільму ви запам'ятали тільки сцену сексу, то мені вас шкода. Фільм не про це. Зовсім. Тепер, коли ви обговорили цю сцену і завалили мене питаннями, підіть і подивіться всі-таки про що кіно взагалі. Моя дружина актриса. У цьому фільмі вона грає роль. Сцена сексу написана в книзі і необхідна для сюжету. Так, відверто. Так, на межі. І що?" — написав Харламов в Instagram.

Російський актор Гоша Куценко вирішив з гумором підтримати Харламова. Він зазначив, що пишається Гаріком і готовий не словом, а ділом підтримати його. Він готовий зняти спільну сцену гомосекса і показати її на всю країну.

При цьому Гарік відповів на даний коментар згодою.

УВАГА! Відео містить відверті сцени:

Нагадаємо, повне відео постільної сцени з дружиною Харламова злили в мережу.

Як повідомляв Знай. ua, Асмус і Харламов вперше прикрасили обкладинку глянцю з маленькою донькою.

Також Знай. ua писав, що дуже пікантне відео з дружиною Харламова Асмус побачили всі, сорому не уникнути.