Відомий український ведучий Олександр Педан відверто розповів про свої стосунки з колегою Сергієм Притулою. Він розповів, що вони спілкуються, однак з ними досить складно працювати.

"Всі думають, що ми брат і сестра, або ми сім'я, я не знаю. Ну ми навіть не куми. Тобто ми друзі, ми абсолютно нормальних відносинах. Серьога може задавити, він сильний, він альфа-самець. Він один з тих, хто виховує сильний стафф, сильних людей. Після Притули не бояться нічого. Я з ним ставлю себе на рівних. І я, навпаки, його постійно тролеві, поддеваю і т. д. Він за це, напевно, мені здається, ми з ним про це говорили, цінує наші відносини. Я в нього багато чого навчився, мені було прикольно тягнутися за ним. Потім, коли ми вийшли на рівних, нам стало трішки тісно. Напевно, тому ми і розбіглися. Абсолютно нормально, без сварок", – згадує Педан.

При цьому Олександр Педан розповів, що не став би відмовлятися від спільного проекту з Притулою, але спеціально він би не дуже хотів.

Нагадаємо, "Эксы-2" з Педаном продовжують допомагати закоханим.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, Леся Нікітюк помстилася Педану за жорсткий розіграш.

Також Знай. ua писав, що Педан розкрив секрети "Ексів-2".