Популярна українська співачка Світлана Лобода обожнює привертати до себе увагу і епатувати публіку і успішно робить це на своїй сторінці в Instagram. Цього разу артистка показала в мережі яскравий кадр з Дубая, який був зроблений перед концертом там. На новому знімку Лобода з'явилася в коротких джинсових шортах, яких майже не видно за леопардовою блузкою, крізь яку проглядає ліфчик.

Світлана відображена на пляжному транспортному засобі, вона демонструє довгі ноги. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі немає макіяжу і дуже стомлений вигляд. А ще кілька годин тому співачка показувала відео запальних танців на пляжі в одному купальнику. У підписі до фото Лобода написала коротко: "Починаємо", а шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію красуні.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.