Відома співачка з групи "НеАнгели" Слава Камінська, яка нещодавно вирушила у всеукраїнський тур з презентацією альбому "13", обожнює епатувати публіку і славиться відмінним почуттям гумору. Нещодавно стало відомо про розлучення Слави з відомим пластичним хірургом Едгаром Камінським. Однак в інтерв'ю Каті Осадчій співачка заявила, що її серце вже зайняте, хоча і не уточнила ким.

У своєму Instagram Камінська нещодавно опублікувала красивий кадр з нової фотосесії, а в підписі до нього натякнула на нові відносини. На знімку зірка зображена в осінньому парку, на ній стильний коричнево-картатий костюм, коричневі чоботи і темна кепка. Волосся красуні розпущене і недбалими пасмами спадає на плечі, а на її обличчі легкий макіяж. Слава сперлася на дерево, поклавши одну руку в кишеню і не дивиться в камеру. У підписі до фото вона написала: "Святе місце порожнім не буває... А чи святе місце?". Фанати не пройшли повз і почали обговорювати публікацію співачки.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.