Цими днями лідер "Вечірнього кварталу" та шоумен Євген Кошовий розповів про цікавий випадок, який стався кілька років тому, але про нього так ніхто і не знав. Відтак, за його словами, артист Стас Михайлов так розлютися на Зеленського, що кричав матом та акторів студії "Квартал 95". Невідомо чим би це закінчилися, аби в ситуацію не втрутився Олексій Потапенко (Потап). Про таке гуморист розповів "В гостях у Дмитра Гордона".

"До сих пір не можу зрозуміти, що хотів від Вови Стас Михайлов, коли кричав на нього за лаштунками на дні народження одного з президентів (України). Загалом, багато було матюків. Він образився просто на пародію", - розповів Кошовий.

Також гуморист додав, що він саме стояв з іншими учасниками "Кварталу" і був шокований тим, що відбувається.

"Я просто стояв і слухав. Він кричав матом, і дружина його там ... Ну, коротше, дивна у них сімейка! І потім я пам'ятаю, як Льоша Потапенко каже:" Торкнеш "Квартал", і я тобі вуха обірву ". Нічого собі, чуєш, сам Потап заступився! Настюля (Настя Каменських. - Ред.) не бачила цього всього, слава Богу", - підкреслив Кошовий.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, раніше зірка "Кварталу 95" Степан Казанін зізнався у недитячих забавах в шкільні роки.

Також Казанін з "Кварталу 95" повторив легендарний трюк з кінофільму "Діамантова рука".

Крім цього, Юрій Великий відверто розповів Знай.uа про повернення в "Квартал 95" та пародії на Володимира Зеленського.