Популярна російська співачка і дружина російського артиста Валерія Меладзе Альбіна Джанабаєва, яка колись співала в сексуально-музичному тріо "ВІА Гра", обожнює привертати увагу публіки і часто робить це на своїй сторінці в Instagram. Цього разу красуня показала яскравий кадр з нової фотосесії, на якому позує в дуже відвертому і навіть зухвалому образі.

Так, перед камерою Альбіна з'явилася в спокусливому чорному шкіряному піджаку оверсайз, який більше схожий на плащ, а на її ногах чорні колготки. Волосся артистки зачесане в строгу зачіску, а на обличчі яскравий макіяж. При цьому Джанабаєва "встала в позу", як вона сама каже, поклавши руки на боки і серйозно дивлячись у камеру. У підписі до фото співачка написала: "Чи часто ви встаєте "в позу"? Що це – відстоювання позиції або впертість? Стояти до кінця чи здатися? Думаю, якщо відносини цінні, - краще вийти "з пози" і послухати, знайти компроміс, розібратися. Адже "в позі" довго не простоїш... А з вами таке часто буває?".

Нагадаємо, дружина Меладзе зняла бюстгальтер і показала фанатам "50 відтінків сірого".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джанабаєва вперше показала молодшого сина від Меладзе.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що у мережі розкритикували щасливе селфі Джанабаєвої з Меладзе.