Знаменитий австралійський актор Кріс Хемсворт отримав колосальну популярність завдяки ролі Могутнього Тора у фільмі "Месники" від Marvel. Але, навіть будучи на вершині слави, актор не забуває, що в його родині є 2 зірки. Так як Кріс перебуває в шлюбі з іспанською моделлю Ельзою Патакі.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram актор продемонстрував, як пишатися своєю дружиною.

З'ясувалося, що Патакі написала книгу під назвою "Strong", на обкладинці якої зображено вона ж. На знімку дівчина засвітила свої принади, так як вона була в одному топі і чорних трусиках.

Слід зазначити, що це досить непоганий піар-хід, який може допомогти Ельзі привернути увагу громадськості до її роботи. Хемсворт залишився повністю задоволений і з часткою гумору прорекламував книгу.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Очевидно на дану книгу чекає неймовірний успіх.

Нагадаємо, що у мережі з'явилася інформація про те, що американський актор Джейк Джилленхол зі своїм колегою по "Людині-павуку" Томом Холландом одружуються.

Як повідомляв портал Знай.ua, Роберт Дауні-молодший і Райан Рейнольдс влаштували баттл перед майбутнім змаганням, і перемога за Дэдпулом.

Також портал Знай.ua писав, що зірка кінофільмів Marvel Пол Радд знявся в новому випуску YouTube-шоу "Hot Ones", в якому телеведучий Шон Еванс бере інтерв'ю у знаменитостей і разом з тим мучить їх досить гострою їжею.