Голова і головний виконавчий директор Sony Pictures Тоні Винчікерра підтвердив новину про розірвання угоди з компанією Marvel.

Він заявив, що таким чином Людина-павук залишає всесвіт Marvel, і "зараз двері закриті". Сторнам не вдалося прийти до фінансової згоди, але, за словами Винчікерри, між ними немає ворожнечі. Можливо, їм вдасться відновити співпрацю пізніше.

Як відомо, Том Холланд в ролі Людини-Павука знявся у трьох фільмах про месників і отримав два сольних ("Людина-павук: Повернення додому" і "Людина-павук: Далеко від дому"). Сюжетна арка з ним не була завершена, а тепер Вичікерра не виключає створення нового всесвіту Людини-павука.

Нагадаємо, улюблена актриса "Гри престолів" опублікувала фото без макіяжу.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кіт Харінгтон приєднається до киновсесвіту Marvel.

Також "Знай.uа" писав, дружина відомого голлівудського актора, зірки фільму "Месники" Кріса Хемсворта Ельза Патакі приревнувала чоловіка до головного світового секс-символу Анджеліни Джолі.