Популярна українська блогерка, телеведуча і молода мама Регіна Тодоренко в минулому році вийшла заміж за російського артиста Влада Топалова і народила йому сина. Красуня активно користується соцмережею Instagram, де часто ділиться з публікою моментами свого життя. В цей раз Регіна поділилася з фоловерами милим фото і зізналася, що взяла участь у челенджі "#ЧтоТебеНаСамомДелеДорого" і розповіла про свої стосунки з чоловіком.

Так, на новому фото Тодоренко позує разом з чоловіком за столиком у затишному атмосферному кафе. Вона притулилася спиною до чоловіка, і обидва мило посміхаються в камеру. У підписі до фото Регіна розповіла, які у них з чоловіком бувають сварки і як вони їх ліквідують. Також вона розповіла про те, як важливо цінувати любов близьких і побажала своїм шанувальникам берегти тепло і підтримувати сім'ю і друзів.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.