У родині відомої російської співачки Єви Польни трапилося нещастя - її доньку Евелін госпіталізували у критичному стані. Життя дівчини під загрозою.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Відомо, що у 14-річної дівчини стався напад астми, через що їй викликали карету "швидкої" допомоги, але медики не змогли допомогти їй на місці. Евелін Польну довелося госпіталізувати. Повідомлялося, що дівчина не прийшла до тями й перебуває без свідомості.

Офіційні представники артистки Єви Польної поки не прокоментували стан доньки зірки. Сама Польна відмовилася спілкуватися з російськими журналістами й кинула трубку після того, як вони їй зателефонували.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Варто зауважити, що Евеліна народилася у 2005 році від екс-соліста "Чай вдвоем" Дениса Клявера, - її народження деякий час приховували від громадськості, офіційно документи про батьківство оформили лише через кілька років. Крім іншого, Єва Польна має і ще одну доньку, Амалія Польна народилася від ресторатора Сергія Пільгуна у 2007 році, зараз їй 12 років.

Нагадаємо, Олена Кравець вдалася до магії напередодні нового ефіру "Танців з зірками": "Викликали духів".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Пугачова дивом врятувалася від знавіснілого Нагієва, чатував з сокирою: "Не повинна жити".

Також портал "Знай.uа" писав, що Володимир Дантес красномовно похвалив себе, але людей не обдуриш: "Самолюбство зашкалює".