Олена Кравець – відома комічна акторка, учасниця великого колективу студії "Квартал 95", а з недавніх пір ще і претендентка на перемогу в шоу "Танці з зірками". Зірка в минулому ефірі шоу, 27 жовтня, танцювала хіп-хоп зі своїм партнером Максом Леоновим, вони вийшли на паркет у містичних хелловінських образах і запалили, як в останній раз.

А напередодні нового ефіру "Танців з зірками" Олена Кравець вирішила згадати свій образ з минулого – зірка опублікувала у своєму Instagram кілька фотографій. А в підписи до них розповіла про те, хто допомагав їм з постановкою танцю, хто створював ці містичні образи, і хто робив фото. Також акторка жартує про те, що стала відьмою і тепер може "повернути чоловіка" і "зняти порчу по фотографії". Шанувальники у захваті від танцю Олени Кравець і від її почуття гумору, однак деякі полаяли її за суперечку з Чапкісом.

Нагадаємо, Кравець з "Кварталу 95" зізналася, чому її дочка поїхала з рідного дому.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у "95 Кварталі" показали Олену Кравець в незвичайному амплуа.

Популярні новини зараз
Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Кравець з "Кварталу 95" забавно потроллила сама себе на "Танцях з зірками".