Популярна телеведуча Леся Нікітюк, яка свого часу у програмі "Орел і Решка" об'їздила весь світ, тепер зібрався підкорити Україну. Красуня у своєму Instagram, де у неї понад 3 мільйони фоловерів, поділилася новиною про нове тревел-шоу "Ле Маршрутка". Як виявилося, зірка в маршрутці об'їздила рідну країну і тепер хоче показати її українцям.

У соцмережі Леся опублікувала інтригуючий відеоанонс нового шоу, прем'єра якого відбудеться 4 листопада на Новому каналі. На відео можна побачити фантастичні українські пейзажі і саму Нікітюк в різних ситуаціях в подорожі, а розповідь в анонсі ведеться від імені водія транспортного засобу. У підписі до фото Леся запитує фоловерів, чи вони будуть дивитися її нове шоу та розповідає, коли саме воно вийде в ефір.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випала з платтячка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.