Артист студії "Квартал 95" Степан Казанін оцінив, як змінився "Жіночий Квартал" за минулий рік. За його словами, колектив і виріс, і згуртувався.

В інтерв'ю порталу Знай.uа гуморист зізнався, чи ревнує його дружина до красунь з "Жіночого Кварталу", адже йому постійно доводиться виступати з ними на одній сцені. Однак, на думку Степана, ніякого приводу для ревнощів немає - у нього з артистками лише робочі стосунки.

Актор "Квартал 95" Степан Казанін
Актор "Квартал 95" Степан Казанін

"Чесно кажучи, давно не підходили до цього питання. Навіть задумався, - відповів Казанін. - Це робочі моменти. Ми сприймаємо один одного як партнери по сцені".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

За його словами, актори студії "Квартал 95" всіляко допомагають дівчатам.

"Вони - зірки. Вони - на передньому плані", - додав Степан.

Євген Кошовий з зірками Жіночого Кварталу
Євген Кошовий з зірками Жіночого Кварталу
Євген Кошовий з зірками Жіночого Кварталу

Також Степан Казанін поділився своєю думкою про те, як виросли артистки "Жіночого Кварталу".

"І виросли, і зігралися, - впевнений Казанін. - Кожна з них, як мінімум, фронтвумен. Їх і набрали невипадково. Всі потужні. Вони згуртувалися, почали відчувати один одного. Кожна сама по собі молодець, актриса, гумористка, а тут потрібно було об'єднатися і зробити класне гумористичне шоу, не заздрити одна одній, не ставити одна одній підніжки".

Нагадаємо, раніше Степан Казнин відверто розповів про свою сім'ю. Він зізнався, яким зростає його старший син і як у нього самого складаються відносини з дружиною.

Також Казанін з "Кварталу 95" повідав, як розподіляються ролі в колективі. Якщо раніше все вирішував Володимир Зеленський, то як тепер приймаються рішення в творчому середовищі.

Крім цього, актор студії "Квартал 95" Юрій Великий зізнався Знай.uа, як повернувся в колектив і почав пародіювати Володимира Зеленського.