Колишній чоловік російської співачки Лоліти Мілявської Дмитро Іванов після першого судового засідання заявив, що йому доводиться "розгрібати бруд", який звалився на нього.

За словами ексчоловіка Лоліти, зірка якось зізналася йому, що астролог радив їй закінчувати стосунки, але вона побоялася та не стала цього робити.

"Тут вина обох: не змогли зберегти почуття. Коли рідко бачимо один одного, стає менше точок дотику, спільних тем, відбувається віддалення… Все це повторювалося з року в рік. Лола каже, її астролог попереджала, що нам не судилося бути разом, просто їй, незважаючи ні на що, хотілося залишитися зі мною. Але мені не розповідала про пророкування. Коли я запитав, чому, адже ти ж знала, відповіла, що боялася втратити. Плюс до всього, я хотів спільних дітей, а Лола – ні", - розповів Іванов в інтерв'ю росЗМІ.

Лоліта Мілявська і Дмитро Іванов, Комсомольська правда

Також він спростував чутки про те, що більше року перебуває у нових відносинах з таємничою брюнеткою на ім'я Ольга. Виявилося, що Дмитро познайомився з нею недавно, а перші спільні фото, якими дівчина поділилася в своєму Instagram, були зроблені тільки у вересні.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Наші перші спільні фото були зроблені на весіллі друзів у Литві в вересні – вони і розмістили їх в Інтернеті. А жовта преса знайшла і вирішила хайпанути, видала за те, що ми разом вже давно… Ніхто інформацію перевіряти не став. І коли це дійшло до Лоли, вона теж, не розібравшись, стала поливати мене брудом через журналістів. Спочатку писала ночами повідомлення. Навіть не хочу коментувати їхній зміст. Вважаю, що всі люди повинні розлучатися цивілізовано і намагатися зрозуміти один одного", - підкреслив Іванов.

Лоліта Мілявська і Дмитро Іванов, Комсомольська правда

Нагадаємо, Пугачова, Моїсеєв і Лоліта розсекретили свої пенсії.

Як повідомляв портал Знай.uа, молодий чоловік 55-річної Лоліти Мілявської завів роман з ефектною брюнеткою.

Також портал Знай.uа писав, що Лоліта Мілявська розбурхала мережу відеороликом, в якому вона танцювала в одному купальнику.