Скандальна співачка Лоліта Мілявська, яка родом з України, але зараз проживає в Росії завжди вміла дивувати публіку. Ось і нове відео виконавиці не залишило нікого байдужим.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Лоліта Мілявська, співачка
Лоліта Мілявська, співачка

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

55-річна Лоліта показала кадри в селищі Болгарії і зізналася, що йде красти. На відео видно, як співачка йде повз плодоносні дерева сусідів і зриває солодкі фрукти.

"Ми з Боцманом подорожуємо. Боцман на прогулянці, а я пішла красти. Один раз мені за це ледь не дісталося від сусідів. Але в цьому будинку немає нікого. Тому сьогодні на вечерю сливи і тут ще є така цікава штука, схожа на нашу шовковицю. А це алича. Ну, як не стирити? Вечеря відбулась: собаці шматок м'яса, а мені ось це" - ділиться Мілявська.

Лоліта Мілявська, співачка
Лоліта Мілявська, співачка

Коментар до відео Лоліта залишила теж у схожому стилі:

"Згадала дитинство, пішла тирити (сленг з дитинства) все, що вибивається за ділянки. Нігті в мотлох від підрізання улюблених кущів, рукавички не люблю. Мій вірний Боцман весь час поруч! Погано їв, поки я не прилетіла. Тепер апетит на радість кожному господарю! Навчилася обприскувати помідори сумішшю з питної соди і йоду! Вік живи, все одно буде багато відкриттів!".

В коментарях стали відзначатися шанувальники Мілявської:

"Лоліта, припиніть знущатися над вагітною жінкою. У мене слинки до підлоги. Теж хочу так потирити", "Тітка Лоліта, хоч помили б. Переживаю за ваше подальше самопочуття", "Дякую за Вашу щирість, простоту і доброту!", "З чужого саду завжди смачніше!"

Нагадаємо, Лоліта розповіла, що 5 днів відпочивала і зараз має свіжий вигляд.

Як повідомляв портал Знай.uа, Лоліта зізналася, що після поїздки в Болгарію в неї "потрапило насіння" і "проросло в мозку".

Також портал Знай.uа писав, що Лоліта просить допомогти їй розрахуватися з комунальними боргами.