Соліст популярного українського гурту "Антитіла", волонтер Тарас Тополя думає, що в майбутньому тимчасово окупований РФ Крим зобов'язаний знаходиться у складі України як кримськотатарська автономія. Про це він повідомив на презентації книги під назвою "Ці дивовижні українці" та мультсеріалу "Книга-подорож. Україна" в Національному музеї українського народного декоративного мистецтва.

Тарас Тополя

"Крим можливий для існування в майбутньому у складі України лише після того, як я вважаю, якщо ми голосно на весь світ заявимо про право на кримськотатарську територіальну автономію цієї частини суші, почнемо разом з відстоюванням свого права володіти і керувати Кримом захищати право кримськотатарського народу на самоврядування на своїй землі", - заявив він.

Також слід зазначити, що ще 10 жовтня український лідер Володимир Зеленський повідомив, що "не впевнений" у тому, що кримськотатарська автономія може полегшити питання деокупації Криму.

Тарас Тополя

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський озвучив пріоритети щодо Донбасу і Криму. Глава держави зазначив, що Україна повинна зберегти свідомість українських громадян на окупованих територіях.

Як повідомляв портал Знай.ua, інформаційна і гуманітарна політика є одними з головних пріоритетів української влади у питанні Донбасу і Криму.

Також портал Знай.ua писав, що Facebook верифицировал сторінку Аксьонова в якості глави російського Криму, чим, по суті, визнав російський статус окупованого півострова.