Популярна російська актриса, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус частенько радує шанувальників у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість виставила осіннє фото, написавши під ним гнівний пост про те, як їм з чоловіком не дають спокою після відвертої сцени артистки у фільмі "Текст". Так, Христина вважає, що всі ці кпини - справа рук не окремих людей, а цілого сайту, де хейтери збираються великими групами і розробляють різні плани.

"«Труїмо Асмус! 😈 Добиваємося їх з Харламовим розлучення! Позбавлення батьківських прав! Робимо так, щоб всі подумали, що секс був не акторською грою. Занижуємо рейтинг фільму «Текст» на «Кинопоиск»! 🎞 Пишемо антирецензії і гнівні коментарі під усіма її відео в інтернеті! Дзвонимо в органи опіки, пишемо скарги в Мінкульт, ганебні листи її сім'ї і атакуємо сторінку доньки!» - 😂😂😂
І це тільки один сатанинський сайт!
А ви знали про те, що ідіотів не просто багато, а вони об'єднуються в клани і створюють хейтерські секти? 🤦🏼‍♀️ Де не просто пекельні речі пишуть, а ставлять цілі, роздають завдання та інструкції щодо масового лайна в інтернеті щодо мене і Гаріка 🥊 Замість того, щоб об'єднуватися для чогось хорошого і корисного, люди витрачають своє життя на цю дичину 🤯 Вони відстежують всі наші публікації, інтерв'ю, ефіри, створюють графік хейтерства, змінюють тактики і мають власні статистики 📊 Вигадують історії і роблять вкидання в пресу. Там же можна отримати текст або колаж з упором на релігію, вагітність або дитячу аудиторію - кому що ближче 🤷🏼‍♀️ Там навіть є вербувальники і своє начальство ))))
Тому, коли бачите тут дурнів, не звертайте увагу. Пожалійте їх. Їм звіт здавати треба і дисертацію по толінгу писати 😂
ось Така hyinya", - поділилася емоціями Асмус. Фолловери ж почали підтримувати їх сім'ю в коментарях.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.