Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім нещодавно знаменитість виставила в Сторіс трепетні спільні фото з бабусею, привітавши рідну жінку з днем народження. Так, артистка навідалася до неї в гості, а ще заінтригувала прихильників чорно-білими дитячими фото.

"Коли у бабусі вдома наші з братом фото. gorbunovyuriy, ну хіба це не Іван?:)", - звернулася Осадча до коханого чоловіка Юрія Горбунова. Варто відзначити, що зіркові батьки старанно приховують обличчя 2-річного сина Вані від громадськості, виставляючи спільні фото з хлопчиком лише зі спини.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.