Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Знаменитість виставила домашнє селфі без макіяжу, примірявши лише масивну чорну толстовку. Так, артистка зізналася, що для перельотів і подорожей обирає зручний одяг, а також розповіла, якими дівчатами захоплюється.

"ідеальний одяг для мене на гастролях - спортивний костюм або легінси з капюшонкою) але я не перестаю дивуватися і захоплюватися , коли в аеропорту або на вокзалі бачу дівчат на підборах! Як вдається подорожувати такими гарними?🤪", - поділилася емоціями Брежнєва. Фолловери взялися коментувати: "Величезний капюшон це головне! Він і шапка і подушка і міні-будиночок 😀 🙆🏼‍♂️", "Віра, Вам , напевно, підборів на сцені вистачає.😉", "Я думаю, вам просто не хочеться ,щоб вас впізнавали і ви відпочиваєте від цього в спортивному костюмі .)))", "Красива. ❤️", "Вкусняшка❤️", "І в цьому ви прекрасні))".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще