Неприємний інцидент склався навколо відео-візитки учасників проекту "Танці з зірками" актриси "Дизель Шоу" Вікторія Булітко та її партнера Дмитра Дікусара. Про це вона розповіла в соціальній мережі Facebook.

Вікторія Булітко після того, як змонтована відео-візитка з'явилася в мережі, вирішила звернутися до фанатів і висловити своє обурення. Вона зазначила, що у відео-візитці використовували тільки одну фразу з контексту, з якої глядачі могли зрозуміти, що її колеги по гумористичному шоу не підтримують її участь у проекті.

Крім того, Булітко зазначила, що їй не сподобалося, що в ролику використовували її фотографію з архіву "Дизель Шоу", яка з кольорової перетворюється в чорно-білу, а потім тріскається.

"Я багато говорила про те, як хлопці мене підтримують, шлють смс. Але чомусь з контексту взяли тільки одну фразу. Більш того, взяли нашу сімейну фотографію, яка з кольорової перетворилася в чорно-білу і тріснула. Перевернули все так, ніби у нас конфлікти. Такого немає. Навіщо таке робити? Мене це засмучує. Точно також це засмутило хлопців, які дивилися шоу по телевізору і відправляли за мене смс", - сказала Булітко.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Виктория Булитко о "Дизель Шоу" - Дневник "Танці з зірками"

Вот, что на самом деле говорит Виктория Булитко о "Дизель шоу" в дневниках "Танці з зірками". Без монтажа, без купюр. И никому не удастся поссорить актрису с шоу, которому она отдаёт своё время, силы и душу. Мы всегда будем поддерживать нашу маленькую, но очень смелую и самоотверженную Булиточку!! А вместе мы сила, которую не победить!

Geplaatst door Дизель Шоу op Woensdag 6 november 2019

Булітко підтримав шеф-редактор "Дизель Шоу" Олексій Бланарь. Він у пості на Facebook назвав підлістю і блюзнірством використання фотографії і спецефектів.

Нагадаємо, Тодоренко в коротенькому міні стала ведучою "Танці з зірками".

Як повідомляв Знай. ua, одружений Влад Яма з "Танців з зірками" несподівано зізнався про роман із Могилевською.

Також Знай. ua писав, що Кароль захопила кардинальною зміною іміджу на "Танці з зірками".