Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне сімейне фото, показавши красуню-маму Лідію з собачкою Мімі. Так, артистка привітала найріднішу жінку з 64-річчям, написавши їй безліч теплих слів.

"Моє сонечко, моя мамо! Я вітаю тебе з днем твого народження і будь ласка залишайся такою ж гарною і такою веселою, якою ти є. А все інше ми влаштуємо🥳❤️😘". - зворушливо підписала Каменських. Фолловери залишилися в захваті: "Красуня і видно життєрадісна!", "Ваша мама - красуня!!", "Красива👏👏👏", "У гарної жінки така гарна мама 😍😍😍", "Яка гарна! Ось у кого донька!", "Дуже Красива Жінка 👸🏻😘❤️🙏", "Так ось у кого ви така красива з шалено красивими кучериками 🥰🥰🥰", "Тепер зрозуміло в кого Настя така красуня,вся в маму😘 Вітаю маму з днем народження😊🤗".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.