Володимир Остапчук, відомий український телеведучий та учасник програми "Танці з зірками" активно веде сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість засмутив прихильників несподіваною новиною - він розлучається з дружиною Оленою Войченко після 12 років шлюбу. Однак артист продовжує вести активне соціальне життя, а на днях став "Найстильнішим чоловіком країни" за версією модного видання ELLE Ukraine.

"Спасибі журналу @elle_ukraine за цю круту нагороду #ellemanawards", - лаконічно підписав Остапчук. Фолловери не пройшли повз: "Сподіваюся, скоро буде така ж фотографія з кубком «Танці з зірками»😍😍", "Вітаю✌️✌️✌️, це приємна новина🔥#воваполучиткубок😜🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳", "Браво!", "Вітаю з заслуженою нагородою", "❤️❤️❤️Любимо, цінуємо, заслужено", "Мої вітання❤️ Ти, як ніхто інший цього заслуговуєш 😻💕", "Вітаю та успіхів у досягненні нових цілей 👏👏👏", "Вова косить нагороди😊а наступний кубок з #танціззірками бо ж #вовабальник 😉".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, раніше Кравець на грані провалу, запальна Булітко і подвійна провокація Остапчука: чим відзначилися "Танці з зірками" на цей раз.

Також Знай.uа писав, що "Танці з зірками" розбурхали українців, в хід пішли інтимні подарунки: стриптиз і латекс, спокуса і драйв.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Єфросиніна вивела на чисту воду Вову Остапчука, але головного так і не дізналася: "Він поклав кінець шлюбу".