Відома українська телеведуча Олена-Крістіна Лебідь відвідала передпрем'єрний показ в Києві нового молодіжного трилера від Нового каналу “Перші ластівки”, який глядачі побачать з 19 листопада. Цей серіал зачіпає гострі соціальні проблеми: складні відносини підлітків з батьками, булінг і цькування у школі, наркотики, насильство і самогубства, щоб кожен задумався і не пропустив перші “дзвіночки” у своїй родині.

Знай.uа поцікавився у зірки програми “Аферисти в сітях”, коли вона планує створити свою сім'ю. Як відомо, Олена-Крістіна Лебідь тривалий час у відносинах з колишнім віце-прем'єр-міністром Павлом Розенком, але про їхнє весілля поки нічого невідомо.

Олена-Крістіна Лебідь і Павло Розенко
Олена-Крістіна Лебідь і Павло Розенко

Телеведуча зізналася, що не живе за графіком і не збирається планувати життя наперед.

“Для мене життя - це завжди свято. Хочу зараз щось подарувати - подарую. Хочу завтра випустити з багажника кульки - випущу, хоча він (Павло Розенко - ред.) дійсно це не очікував І мені не потрібен для цього якийсь привід. І він вже до цього звик. Так, спершу був збентежений. У мене немає в графіку пункту “сімейне життя”: він повинен зробити мені пропозицію такого-то числа… Ні? Козел! Я не живу за графіком. Вважаю, що життя має летіти на крилах. Якщо ці крила долетять до 7 неба і, наприклад, до весілля, - добре!” - прокоментувала наречена Розенка.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Олена-Крістіна Лебідь і Павло Розенко
Олена-Крістіна Лебідь і Павло Розенко

Телеведучої в цьому році виповнилося 29 років, а ексчиновнику - 49. Вони - найбільш екстравагантна пара в українському медіапросторі. Олена-Крістіна активний користувач соцмереж, тому її підписники з цікавістю спостерігають за їх історією кохання. Іноді зірці доводиться позбавлятися від настирливих фоловерів.

“Деякі у соцмережі дозволяють собі перейти всі бар'єри і залізти в твій особистий простір”, - зазначила ведуча.

Вона додала, що запитаннями про весілля з Розенком її не дошкуляють вже навіть батьки.

Олена-Крістіна Лебідь і Павло Розенко
Олена-Крістіна Лебідь і Павло Розенко

“Батьки давно перестали смикати мене цими питаннями, - розповіла зірка. - Вони бачать, що я - справжній лебідь, я лечу. Тим більше, коли у мене знайшлася лебедина вірна пара, ми летимо удвох. Мама каже: “Господи, я просто кайфую! Лише б у тебе все було добре! Весілля-не весілля - неважливо. Я бачу, що ти посміхаєшся. Мені дзвониш і співаєш, щебечеш, як соловей!”

Олена-Крістіна Лебідь сильно була вражена після перегляду перших двох серій “Перших ластівок”. Вона переконана, що свою майбутню дитину буде виховувати без будь-яких заборон і огорож.

“Я вважаю, що у дитини має бути право вибору, що це повноцінна людина, до якої не можна ставитися, як до маленької. Ні, ти спочатку людина. Навіть у свій місяць - ти людина. Не подобається ця сорочечка, я на тебе її не вдягну. З Павлом у нас дуже схожі погляди у всьому. Тому вважайте, що це практично прозвучали його слова”, - підсумувала Олена-Крістіна Лебідь.

Нагадаємо, раніше Знай.uа повідомляв, що Новий канал у цьому році вирішив провести важливий соціальний експеримент - зняти спецпроект про реалії молоді "Перші ластівки".

А Леся Нікітюк підняла настрій українцям забавною піснею про українські дороги.

А співачка Даша Астаф'єва зізналася у таємному бажанні з дитинства.