Відома російська балерина, і шоувумен спробувала виправдатися за пристрасть до алкогольних напоїв, в якій її все частіше звинувачують мережеві хейтери. Чемпіонка з неймовірних шпагатів нещодавно поспілкувалася з російськими журналістами. Варто зазначити, що в цій розмові звучали думки на зразок — мовляв, "півкраїни бухає", а нападають чомусь на Волочкову.

Про це стало відомо завдяки нещодавньому інтерв'ю балерини і вельми коментованим публікаціям ЗМІ в мережі Instagram.

Однак користувачів мережі цікавили думки не зірки, а наряд, який вона обрала для спілкування з журналістами в ресторані. Для інтерв'ю Волочкова вбралася у все біле: в труси і ліфчик, які прикривала прозора біла сукня. На голові у танцівниці красувався шиньйон, який хейтери негайно охрестили мочалкою. До слова, в те, що у Волочкової в келиху вода, повірили не всі.

Анастасія Волочкова, Gorzavel
Анастасія Волочкова, Gorzavel

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Чому вона в ресторані гола?", "влітку в шубах, взимку гола. Антифриз", "Шиньйон не колір волосся стилісти прогледіли", "В склянці горілка", "Чистий спирт!", "Шикарний наряд-ліфчик і труси!!всі оцінили???", "Смаком звичайно не блистить...найняла б стилістів, і ця причіпна шпилька вчорашнього дня...", "Ну коли ж до неї доберуться стилісти? Що за фіранка на тілі і мочалка на голові?", – пишуть користувачі.

Нагадаємо, Волочкова вразила змінами у зовнішності, мати рідна не впізнає: "Так набагато краще".

Як повідомляв Знай.uа Лобода засвітила шикарні сідниці в нижньому білизна: мотивація для кожної.

Знай.uа писав, занадто худа Волочкова в бікіні довела фанатів до істерики: "Три пера в два ряди".