Популярний музикант Едуард "Діля" Приступа, який кілька років тому переміг рак, розповів про горе в родині. Як виявилось, у артиста помер батько. Екс-учасник гурту ТНМК на своїй сторінці в Facebook розповів, що трагедія сталася вчора, 10 листопада вранці.

"Вчора ми ще спілкувалися і ти передавав привіт дівчаткам (Діля разом з дружиною Яною виховують дочку Даяну, - ред.)... Люблю тебе. Спочивай з миром! Царство небесне!" - написав він.

Також співак по-філософлськи розмірковував, що в реальному житті весільні кортежі та похоронні процесії можуть йти поруч.

Едуард Діля Приступа розповів про смерть батька, фото РБК

"Це було в Карпатах. Я був за кермом. Раптом переді мною похоронна процесія, їду повільно... Не обгоняю... І тут мене наздоганяє весільний кортеж... і там і там квіти... Я думаю, от життя цікава. Переді мною похорон, за мною весілля, ліворуч, праворуч Карпати. Як сюжет з фільму, але це реальне життя... Так і є. Вчора свято, вранці папа" - йдеться у публікації.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Едуард Діля Приступа, фото 24tv.ua

Діля з великою любов'ю і трепетом розповів про свого батька, назвавши його улюбленим джазменом, гуру, критиком, шахістом, математиком, люблячим татом, чудовим футболістом, неймовірно прекрасним музикантом і викладачем.

"Ти дуже любив Україну, українську мову, хвилювався за наше майбутнє... Вчора для тебе написав музику, але ти її почуєш вже на небесах" - написав артист.

Нагадаємо, у Росії масово йдуть з життя "Останні герої".

Раніше Знай.uа повідомляв, Корчевнікова реанімували прямо в студії.

Також Знай.uа писав, зірка "Універу" став багатодітним батьком.