Рак не вибирає, тому знаменитості теж часто стикаються з цим страшним захворюванням. Хто з молодих зірок пройшов через справжнє пекло, переживши онкологію? Передає Clutch.

Євгенія Власова: злоякісна пухлина шийки матки

<strong>Євгенія Власова</strong>

У 2009 році українська співачка Євгенія Власова дізналася, що у неї злоякісна пухлина шийки матки. Завдяки підтримці близьких і допомозі лікарів артистці вдалося впоратися з хворобою, але на цьому випробування не закінчилися. У 2017 році Євгенія потрапила у реанімацію з утвореними спайками і непрохідністю кишечника, через перенесену раніше хіміотерапії. Зараз Женя повернулася до нормального життя, але не може забути ті випробування, через які їй довелося пройти.

Андрій Гайдулян: лімфома Ходжкіна

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Андрій Гайдулян

У 2015 році Андрію Гайдуляну поставили діагноз лімфома Ходжкіна. Через пухлину актор не міг нормально дихати, до того ж, вона постійно збільшувалася у розмірах. Зірка серіалу "Універ" зміг вилікуватися у німецькій клініці, і тепер його життю нічого не загрожує.

Едуард Приступа: рак яєчок на другій стадії

Едуард Приступа

Едуард Приступа, він же Діля з "Танок на Майдані Конго", у 2016 році дізнався про те, що у нього рак. Шанувальники оточили музиканта підтримкою і відправляли йому матеріальну допомогу, тому йому вдалося пройти курс лікування в Ізраїлі. Зараз артист успішно впорався з хворобою і повернувся до творчості.

Юлія Волкова: рак щитовидної залози

Юлія Волкова

Колишня солістка мегапопулярної групи "Тату" пропала з поля зору шанувальників на цілих шість років. Як виявилося, у співачки виявили рак. Після операції дівчина практично втратила голос і не змогла повернутися на сцену.

Борис Корчевніков: пухлина мозку

Борис Корчевников

У зірки серіалу "Кадети" Бориса Корчевнікова виявили доброякісну пухлину головного мозку. На щастя, після успішно проведеної операції актор зміг повернутися до життя.

Нагадаємо, у Росії масово йдуть з життя "Останні герої".

Раніше Знай.uа повідомляв, Корчевнікова реанімували прямо в студії.

Також Знай.uа писав, зірка "Універу" став багатодітним батьком.