Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася неймовірним образом, який приміряла на проекті "Танці з зірками". Так, артистка позувала в коротенькому топі, джинсах із завищеною талією, масивних кросівках і латексному бомбері, а доповнила образ новою зачіскою, перетворившись на справжню хулиганку з 90-х.

"#ХуліганТіна: як вам таке comeback перевтілення на @tanci1plus1? 🤩", - поцікавилася Кароль. Фолловери залишилися в захваті: "Це шикарно😍😍😍 на кілька хвилин повернулася в минуле ❤️ образ шикарний, виступ шикарний❤️", "Перестаань бути такою 🔥🔥🔥", "Шикарна😀😍😀😍🔥", "Підірвала всіх і вся🔥🔥🔥", "Краща просто у всьому🤗😊😘", "Це було гаряче🔥🔥🔥😻😻😻❤️❤️❤️", "блін, ну ти зовсім інша, не така як в 2011😍💔", "Бомбічний образ 🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще