Відома українська співачка Аліна Гросу, яка влітку 2019 року вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова, обожнює привертати до себе увагу публіки, що часто робить у своєму Instagram. Цього разу красуня показала кілька милих фото, а в підписі до фото розповіла про свої мрії.

Аліна відображена, сидячи на підлокітнику шкіряного дивана в незрозумілому місці. На ній яскраве червоне плаття-міді, поверх якого вона накинула таке ж червоне пальто, а на ногах співачки чорні колготки і туфлі на височенних підборах. Волосся красуні гарно завите і укладене на плече, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Гросу написала: "Настрій: надіти червоне і піти на побачення (зрозуміло, з чоловіком). Кому восени теж особливо хочеться романтики?". А користувачі почали обговорювати образ співачки, а також відповідати на її питання.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.