Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила несподівану серію архівних знімків, позуючи під час вагітності донькою Тільдою. Так, артистка приміряла облягаючі колготи, маєчку і масивні кросівки в одному з магазинів в Лос-Анджелесі, США. Варто нагадати, що Світлана на 9-му місяці вагітності знялася в незвичайному промо-ролику до кліпу "SUPERSTAR", танцюючи тверк і ритмічно рухаючись з величезним животом.

"9й місяць)) ми з @sonya_soltes ходимо по магазину LA, вишукуючи newStyle для promotizer #SUPERSTAR 🤰🏿 #crazypeople 😂", - поділилася спогадами Лобода. Фолловери не пройшли повз: "ха-ха слухай взагалі не схожа на вагітну наче просто кульку проковтнула. Добре худим тільки пузо росте. 🤩", "Свєта народжуєте Ви звичайно швидше і легше дітей , ніж альбом 😂", "Мені,здається, нереально так рухатися на 9 міс...", "Ні хріна собі 😳 я на 9 місяці ледве пересувалася 🤦🏼‍♀️", "Я ж казала ))) це не жінка а Машина 🤣🔥", "😍😍😍 Красуня 😍😍😍".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.