Популярна російська актриса, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус, яка нещодавно знялася в дуже відвертій сцені фільму "Текст", частенько радує шанувальників у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішний кадр, позуючи в пікантній шовковій сукні чорного кольору з відкритою спиною на премії "Жінка року" від видання Glamour Russia. Так, артистка доповнила жіночний образ вечірнім макіяжем з яскраво-червоною губною помадою, зібраним волоссям та ювелірними виробами з діамантами. До речі, перемогти Христині не вдалося: "Жінкою року 2020" обрали Регіну Тодоренко.

"Ювелірний образ на премії #женщинагодаglamour , звичайно ж, @mercuryjewellery 🔥
Розкішні сережки і браслет з колекції ‘Classic’ 💎", - лаконічно підписала Асмус. Фолловери залишилися в захваті: "Красивій жінці красиві прикраси ❤️", "🔥Кріс, ви божественні, прекрасні, милі!🔥", "Просто гармата👍🔥🙌", "Сліпуча 😍😍😍", "Дуже красиво 😍", "Загортаю", "Краса неземна!", "Бомба😘👏", "Сукня теж заслуговує уваги👍".

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.