Алла Добкіна – донька проросійського екснардепа Михайла Добкіна. 26-річна дівчина вже встигла попрацювати моделлю, народити дитину і заснувати власну картинну галерею і благодійних фонд. Красуня активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими постами. Так, в цей раз Алла показала цікаве фото і відео, на якому позує в туалеті заміського ресторану.

Як видно, в заклад модель прийшла в спокусливому вбранні, все як "книжка пише" – білий верх, чорний низ. Однак, спідниця в неї занадто коротка і плавно переходить в корсет під груди, а зверху напівпрозора біла блузка. На фото дівчина стоїть у спокусливій позі, а на відео як ніби цілує себе в дзеркало туалету. Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію красуні, засипаючи її компліментами в коментарях.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.