Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка працює на Новому каналі, обожнює веселити фоловерів яскравими фото у своєму Instagram. Зараз красуня відпочиває в Празі, звідки і постить всі нові фото, і цей раз не став винятком – зірка показала фото зі свого сніданку. І фанати ще раз переконалися, що у телеведучої відмінне почуття гумору.

Так, на нових фото Леся позує за столом на літньому майданчику ресторану за сніданком. На ній біла толстовка з цікавим принтом, поверх якої вона накинула чорне пальто. На голові зірки незграбний хвостик прямо на маківці, а на обличчі немає макіяжу. При цьому в руках Нікітюк тримає відразу два келихи пива, а перед нею на столику стоїть незвичайне блюдо – суп в буханці хліба. Шанувальники Лесі, звичайно, ж не залишили без уваги таку публікацію і почали активно обговорювати її в коментарях.

Нагадаємо, Леся Нікітюк в коротенькій сукні підкорює рідне місто.

Популярні новини зараз
Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.