Скандальний російський шоу-мен Гоген Солнцев заявив, що Алла Пугачова - не справжня, і замість неї на публіці з'являється двійник.

Гоген Солнцев сказав, що: "Алли Борисівни вже немає в живих" і припустив, що Пугачова - це дорогий бренд, її загибель нікому не вигідна. Він стверджує, що порівнював фото Примадонни за різні періоди життя, то, як звучав її голос, її поведінку, і вважає, що Пугачова - не справжня.

Гоген Солнцев, АиФ
Гоген Солнцев, АиФ

Сергій Сосєдов, російський музичний критик і журналіст, теж засумнівався в тому, що Алла Борисівна, яку бачать на публіці - справжня. Він припустив, що справжню Примадонну приховують від громадськості. У сучасному світі легко можна "створити" двійника за допомогою пластичних операцій.

Ілля Рєзнік, російський поет і друг Примадонни вважає, що ці чутки безпідставні, а з Аллою Борисівною все в порядку. Вона добре виглядає на свій вік, тому що ретельно стежить за собою.

Популярні новини зараз
Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення
Показати ще

Алла Пугачова, Teleprogramma.pro
Алла Пугачова, Teleprogramma.pro

Сама Пугачова не коментує ці чутки. Вона продовжує активно займатися своїм життям і проводити час зі своєю сім'єю.

Нагадаємо, раніше Кіркоров різко схуд на 40 кілограмів, Пугачова допомогла.

Також Знай.uа писав, що Пугачова більше не заспіває? Примадонна налякала всіх, ледве стоїть на ногах і дихає.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Пугачова і Галкін приховували ще двох дітей, знайомтеся: Гаррі і Ліза, Аліна і Гриша.