Популярна американська модель і бізнесвумен, і старша з сестер Кардашьян-Дженнер Кортні отримала популярність через зйомки в сімейному реаліті-шоу. Красуня ще й активний блогер в Instagram, де часто радує багатомільйонну аудиторію яскравими фото і відео зі свого життя. Так, в цей раз красуня Кортні показала жаркий кадр з нової фотосесії.

Як видно, перед камерою модель з'явилася, присівши на крісло в елегантній позі, закинувши ногу на ногу. Кортні вдягнула коротеньке маленьке чорне плаття, яке красиво оголило її стрункі ніжки, і пікантно підкреслило пишне декольте. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж, модель млосно дивиться в камеру. Шанувальники у захваты від нового фото красуні її засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Кортні Кардашьян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що старша Кардашьян переплюнула сестричок.