Колишня учасниця сексуально-музичного тріо "ВІА Гра" Альбіна Джанабаєва, яка тепер успішно будує сольну кар'єру і заміжня за російським виконавцем Валерієм Меладзе, обожнює яскраві фотосесії, результатами яких часто ділиться з фанатами у соцмережі Instagram. Цього разу красуня показала незвичайне чорно-біле фото, на якому позує стильному луці.

Як видно, для фотосесії Альбіна одягла чорний шкіряний плащ з цікавими леопардовими манжетами. Цей наряд підкреслив її ідеальну фігуру і залишив місце для фантазій пікантним декольте її волосся зачесане назад, на обличчі яскравий вечірній макіяж, а у вухах масивні сережки. У підписі до фото Джанабаєва розповіла, хто допомагав їй створювати цей образ, і хто зобразив її. Шанувальники в захваті від нової публікації зірки і засипають її компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, дружина Меладзе зняла бюстгальтер і показала фанатам "50 відтінків сірого".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джанабаєва вперше показала молодшого сина від Меладзе.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що у мережі розкритикували щасливе селфі Джанабаєвої з Меладзе.