Відома пара учасників шоу "Холостяк-9" розповіла про відносини і як вирішують суперечки.

Український телеведучий Микита Добринін і 21-річна Дарина Квіткова у відносинах більше року. Зіркова пара постійно підігріває інтерес аудиторії романтичними фото. Закохані заявили, що для них ідеальний спосіб випустити пар – спільні тренування з тайського боксу. Очевидно, між закоханими панує справжня гармонія і взаєморозуміння. Однак на своїй instagram-сторінці обраниця холостяка розповіла, що вони знайшли спосіб боротися з конфліктами.

Даша Квіткова поділилася з фоловерами тим, як вони з Микитою долають суперечки. Як і всі звичайні пари, вони сваряться. Однак не тримають образу один на одного довго. Впоратися з зайвою емоційністю їм допомагає тайський бокс. Вони відвідують тренування спільно.

"Дуже часто бачу питання: "Даша, а ви сваритеся з Микитою? Ну звичайно", - написала дівчина.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

І додала, що вона звичайна пара, живі люди. У них бувають розбіжності, можуть гарчати один на одного. Просто намагаються, щоб це залишалося тільки між ними.

"Так сталося, що перед тренуванням ми з Микитою трохи посварилися, але потім випустили пар в рингу. Ми вирішили, що тайський бокс - це свого роду терапія для нашої пари. А як ви відпускаєте злість?", - додала красуня.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільну відео з Добриніним.