Як відомо, українська співачка Ірина Білик активно веде свою сторінку в Instagram та частенько радує прихильників різноманітними фотографіями, а іноді й роликами. Так, цього разу, зірка шокувала фанатів, адже створила допис, який присвячений розлученню. Відтак, прихильники підозрюють, що у родини знаменитості не все гаразд.

"А ось буває так, що люди вже не люблять один одного, але все одно не розлучаються. Іноді через матеріальні вигоди, але частіше через дітей. А ви змогли б через дитину наплювати на почуття і жити людиною, яку ви не любите?", - написала вона.

Скріншот допису Білик
Скріншот допису Білик

Окрім цього, до допису, який вона проілюструвала сумним знімком, Білик додала хештеги "розлучення" та "життя заради дітей". У зв'язку із цим, фанати запідозрили щось недобре, та в коментарях почали переконувати знаменитість, що не потрібно робити завчасних висновків.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфи в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще